Assalamualaikum...

Welcome to my blogspot.Hanya mencoret kan ape yang terasa dihati atau meluahkan idea2 yang ade di sekitar otak saya.
heheh...

Thursday, 2 April 2009

masa kecik...

ni time ngan sppu2 aku....
ayam pown sbuk nak bergambo..

hahahah...pokok??
lawak la...


ni wktu pagi...


ni wktu mlm...
ermmm....glap??
sbb x pkai flash...hehehhe

ni ms aku kcik2....
aku rndu time kcik2....tp aku dah bsar skrang....
hehehhe...dah nak msk 21 thn dah...
ermm...mcm2..nakal sgt time kcik...
pnah dl time aku pnjat pokok jambu, aku jth..
peha aku luka...byk darah...
aku smpai skrang gayat nak pnajt pokok...
mmang klakar...tp time kcik dl mmang best...
dah bsr ni best gak la...
tp x sm kan mcm zman kcik2 dl..
ermmm...gmbar ni aku dpt dr nenek aku...
time aku blk la, nenek aku kua kan album dia...
so aku ape lg...pnjam je gmbar ni n aku scan blk...
sbb aku x de smpan sume gmbar aku time kcik...
heheeh...knangan aku ms kcik mmang best...
uwaaaaaaaaaa.....rndu lorh...