Assalamualaikum...

Welcome to my blogspot.Hanya mencoret kan ape yang terasa dihati atau meluahkan idea2 yang ade di sekitar otak saya.
heheh...

Monday, 27 April 2009

interview....

aku dpt interview kat uitm sbg pmbntu pelukis grafik...
ermmm...7 mei...
mntak2 aku dpt keje tu....
aku nak sgt keje tu...
aku harap sgt...
sbb klau aku blaja pown, blom tntu aku dpt keje nnti...
so aku kne rebut peluang yg ade dl...

Sunday, 19 April 2009

bila lagi?????




bila ku nak pkai tudung?????
bila aku ikhlas tuk pkai....
mmang aku nak pkai....tapi aku blom bersedia lg....
Insyaallah aku akn pkai nnti....
tp kte kne ikhlas n sume....
br dpt hikmahnye....

Tuesday, 7 April 2009

adk beradik ku....


aku,tia,ana n abg......

ni la adk brdik aku...
cm 4 org je...
x bsar pown fmly aku...
ermmm...kami sume jauh beza...
aku syg sgt mereka...
slalu gurau sm, gado, nagis...
mcm2 la....heheehheh...

ibu n ayah....


luv u so much ibu n ayah...
ni prnts aku...
ermmm....thanks a lot...jg dr kcik, bsarkan, sume la...
ibu n ayah aku adalah no 1 dlm aty aku...
mereka la yg aku syg sgt selain adk brdik aku n bf aku...
aku jnji aku akn bls sume ape yg mereka korban kan tuk aku...
aku jnji....
pengorbanan mereka sgt bsr sgt...
ermmm...luv u all so much....
muahhhhh....u all always in my heart...

Monday, 6 April 2009

Friday, 3 April 2009

ape korang pk haaaaa.......?????

aku bersama atok serta nenek...



ni gmbar aku bersama atok n nenek aku time raya...

aku x ingat thn bape gmbar ni...

ermmm...tp yang aku tau ms raya....

hehehehe....

ni arwah atok aku...

beliau baru mnggal dunia, br 2 bln...ermmm...

time tu ari jumaat, pg jam 6.05 ayah aku dpt pngglan dr kg...

ayah aku org yang last tau dlm adk brdik beliau...

mmang sdey...aku x sngka atok aku pegi...

aku br berckp sm beliau pd bln 1...

time sppuku bertunang...

aku bilang sm beliau jg kshatan, jgn mnum sjuk2...

n beliau snyum je...

ermmm...tu la last aku berckp sm beliau...

dia mnggal sbb lelah...mmang ak x sngak...

tp kte kne trima takdir kan...

Al-Fatihah utk arwah atok...

Baharudin Bin Ujang...Al-Fatihah.....

Thursday, 2 April 2009

masa kecik...

ni time ngan sppu2 aku....
ayam pown sbuk nak bergambo..

hahahah...pokok??
lawak la...


ni wktu pagi...


ni wktu mlm...
ermmm....glap??
sbb x pkai flash...hehehhe

ni ms aku kcik2....
aku rndu time kcik2....tp aku dah bsar skrang....
hehehhe...dah nak msk 21 thn dah...
ermm...mcm2..nakal sgt time kcik...
pnah dl time aku pnjat pokok jambu, aku jth..
peha aku luka...byk darah...
aku smpai skrang gayat nak pnajt pokok...
mmang klakar...tp time kcik dl mmang best...
dah bsr ni best gak la...
tp x sm kan mcm zman kcik2 dl..
ermmm...gmbar ni aku dpt dr nenek aku...
time aku blk la, nenek aku kua kan album dia...
so aku ape lg...pnjam je gmbar ni n aku scan blk...
sbb aku x de smpan sume gmbar aku time kcik...
heheeh...knangan aku ms kcik mmang best...
uwaaaaaaaaaa.....rndu lorh...